Torsdag 26 September
Kl. 14:15 - 15:45, Småbåthavna i Batnfjorden
Bokbåten på besøk!
Endelig kommer bokbåten til kommunen vår igjen, og på programmet blir det noe for alle. Båten starter i Angvika med forestillinga "Ylva og villgeitene" for elever på Angvik og Torvikbukt skole. Så går den videre til Batnfjord for samme skoleforestilling for skolen der. Epos Litteraturbåt vil ligge fortøyd ved brygga ved småbåthavna i Batnfjordsøra.

Besøk av bokbåten torsdag 26.september! - Gjemnes kommune 

Kl. 14.15: Forfattermøte og gratis pizza på båten! Arrangementet er retta mot ungdommer, men andre er også velkommen!

Anne Gunn Halvorsen er frilansjournalist og forfatter som bor i Oslo. Nå for tida skriver hun ungdomsserien Halve kongeriket sammen med forfatter Randi Fuglehaug. Serien består av bøkene Arvingen, Drømmeprinsen, På tronen, Audiens og Blått blod. Her kan du lese mer om bøkene.
Netflix har laga film av de to første bøkene. Royalteen 1: Arvingen hadde premiere hausten 2022 og i 2023 kom oppfølgeren: Royalteeen 2: Prinsesse Margrethe.
Anne Gunn vil fortelle om ideen til serien, hvordan det er å skrive bøker sammen, hva som skjer når boka di blir Netflix-film og generelt om innholdet i bøkene. Hun vil spille av lydbok og vise filmklipp underveis.

I samarbeid med Gjemnes Frivilligsentral vil det settes opp gratis taxi hjem for de ungdommene som vanligvis tar buss hjem etter skolen.

NB: pga servering av pizza har vi påmelding på dette arrangementet. Du kan melde deg på til siri.ohren@gjemnes.kommune.no // tlf. 476 23 288 // via chatt til Kultur i Gjemnes eller Frivilligsentralen

2024 © Gjemnes Frivilligsentral