Lørdag 31 August
31.08.2024 kl. - 01.09.2024 kl., Torvikbukt
Natt i Naturen
Kulturavdelinga i Gjemnes kommune inviterer til ei Natt i Naturen fra lørdag 31.august til søndag 01.september.

Kulturavdelinga i Gjemnes kommune inviterer til ei Natt i Naturen fra lørdag 31.august til søndag 01.september. 

Natt i Naturen er et årlig nasjonalt arrangement i forbindelse med Friluftslivets Uke som foregår hvert år i begynnelsen av september. I år er Natt i Naturen lørdag 31.august. Les mer om det nasjonale arrangementet her: https://friluftslivetsuke.no/bli-med-pa-nattinaturen/

Dette er et egenorganisert tilbud, der kommunen legger til rette for at enkeltpersoner og familier kan sove ute. Man må organisere egen overnatting. Ta med eget utstyr, samt egen mat og drikke. Om du mangler utstyr for overnatting ute, ta kontakt med oss, så skal vi prøve å hjelpe deg (vi har feks hengekøyer som kan lånes). Det vil være mulig å overnatte i både telt, hengekøye eller under åpen himmel (m/tarp tilgjengelig i tilfelle nedbør).
På kvelden tenner vi bål for både matlaging og for bålkos. Ta gjerne med egen ved om du har.

Pakkliste: Utstyr for overnatting (telt/hengekøye/tarp), liggeunderlag, sovepose, evt ullpledd/jervenduk. Varme klær (ullundertøy er lurt inni soveposen om natta), lue, votter, ytterklær til kvelden. Egen mat og drikke (middag/kveldsmat og frokost), termos med varm drikke/varmt vann, drikkeflaske med vann. Lommelykt/hodelykt.

Om du lurer på noe eller trenger låne utstyr for overnatting, ta kontakt med oss på tlf. 47623288.

Oppmøte ved Torvikbukt skule på lørdagen ca kl. 17.00. Så går vi sammen til overnattingsstedet. Vi vil hjelpe med opprigg av utstyr om det trengs.

Velkommen til Natt i Naturen i Torvikbukt!

PS: Søndag 1.september er det Ordførerens tur i Torvikbukt. Etter ei natt i naturen og en rolig morgen kan du bli med på den turen fra ca kl. 13. Mer info om Ordførerens tur kommer snart.

2024 © Gjemnes Frivilligsentral